gim_virselis1

2016-2017 M.M. LIETUVOS MOKYKLŲ ŽAIDYNIŲ ZONINĖS VARŽYBOS

2016 metų gruodžio 3 dieną Šėtos gimnazijos sporto salėje vyko 2016-2017 m.m. Lietuvos mokyklų žaidynių zoninės varžybos. Vėl liejosi emocijos ir virė įnirtinga kova dėl teisės kovoti su stipriausiomis šalies kvadrato komandomis tarpzoninėse varžybose, į kurias pateks tik nugalėtojai. Šį kartą suvažiavo miestų varžybų nugalėtojai iš Kauno, Panevėžio, Jonavos ir Kėdainių .

Puikiai sekėsi ir šį kartą mūsų gimnazijos mergaitėms, kurios užtikrintai nugalėjo visas komandas ir iškovojo I vietą. II vieta ir vėl teko tenkintis Kauno raj. Čekiškės P. Dovydaičio gimnazijos komandai. Na, o III vietoje liko Raseinių r. Šiluvos gimnazijos komandos. Be apdovanojimų išvažiavo Jonavos r. R. Samulevičiaus progimnazijos mergaičių komanda.

Žymiai sunkiau sekėsi mūsų gimnazijos berniukų komandai – ji nusileido Kauno r. Vilkijos gimnazijos sportininkams, kurie ir tavo varžybų nugalėtojais, bei Panevėžio ,,Ažuolo“ progimnazijos berniukams ir liko III vietoje. Na, o be apdovanojimų liko Jonavos r. ,,R.Samulevičiaus“ progimnazijos berniukų komanda.

Komandą paruošė mokytojas metodininkas Vladas Kiaulakis.

dsc_0179 dsc_0214 dsc_0222 dsc_0226 dsc_0228 dsc_0252 dsc_0263

Bendrinti:
Atgal