gim_virselis1

MOKOMĖS NE TIK MOKYKLOJE

2023-4-19

MOKOMĖS NE TIK MOKYKLOJE

Trečios klasės mokiniai prieš pat Velykų atostogas turėjo puikią mokymosi dieną Jonavos mieste. Krašto muziejuje dalyvavo Kultūros paso edukaciniame užsiėmime „Margučių raštai“ ir, atidžiai klausydamiesi edukatorės Rasos Kulytės-Libienės, susipažino su Velykų šventės kilme ir ritualais, margučių marginimo tradicijomis, spalvų ir raštų simbolika, margino kiaušinius vašku, dainavo supuoklines dainas.
Mokiniai buvo sužavėti apsilankymu Jonavos sporto centre, kur dar kartą galėjo išgirsti, kad, norint būti sveikam ir darbingam, svarbu būti aktyviam, kasdien judėti, pasirinkti mėgstamą sporto šaką, sveikai maitintis ir patirti kuo daugiau teigiamų emocijų. O kiek džiaugsmo vaikams suteikė pasižvalgymas po „Jonavos CBet“ krepšininkų rūbinę ir žaidimai sporto arenoje!
Na, o įspūdžių kupinos dienos aptarimas, ragaujant labai gardžias picas, vyko kavinėje! Vaikai be paliovos kartojo “Kokia puiki diena!” Už kelionės idėją ir pagalbą esame nepaprastai dėkingi Jono mamai Simonai Skorupskienei ir visiems tėveliams, pasirūpinusiems, kad vaikai turėtų galimybę mokytis ne tik mokykloje.

3 klasės mokytoja Zinaida Kleivienė

 

Bendrinti: